فایل ایران  آموزش درست کردن کیک بسبوسه؛ تجربه‌ طعمی عالی با کیک مصری  - فایل ایران

مجله دیجی‌کالا – مریم ابراهیمی: بسبوسه یا هریسه نام یک کیک خوشمزه و خاص مصری است که از آرد سمولینا تهیه می‌شود و طعمی جادویی دارد. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه بسبوسه را آموزش دهیم.

تمام کیک‌ها چند لایه و با روکش شکلات و فوندانت نیستند؛ بعضی از کیک‌ها مانند این کیک سنتی مصری، با سمولینا تهیه می‌شوند و کافی است آن‌ها را در دهان بگذارید تا آب شوند. بسبوسه یک کیک خیس است که با آرد سمولینا تهیه می‌شود و ریشه‌ی آن به کشور مصر برمی‌گردد. این کیک علاوه بر مصر در ترکیه، ارمنستان، یونان و کشور‌های عربی هم شیرینی بسیار محبوبی است و در اعیاد و ماه رمضان بسیار تهیه می‌شود.

بهترین بسبوسه، بافتی نرم و منسجم دارد و هیچ شباهتی به کیک ندارد. سطح آن هم نازک، نسبتا برشته و ترد است. روی بسبوسه را می‌توان با مغز بادام و خامه تزیین کرد یا حتی به تنهایی سرو کرد و از شیرینی آن لذت برد.

مواد لازم برای ۹ برش

  • شکر: یک پیمانه
  • شیر: دو سوم پیمانه
  • آرد سمولینا: سه چهارم پیمانه
  • شیر خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده: ۷۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • ماست شیرین: نصف پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 129 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 9 آگوست 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.